Modalitati de acces

  1. Cu taxiul:

O stație de taxiuri este situată la intersecția dintre străzile B.P. Hașdeu, Gh. Marinescu, I. Creangă și L. Pasteur, langă Clinica de Neurologie. De asemenea stații de taxi există în zonele principale ale orașului, inclusiv la gară și autogară.


  1. Cu mașina:

Urmați indicatoarele către Casa de Cultură a Studenților. De aici urcați pe strada Republicii, 400 metri, pană la intersecția cu strada Ion Creangă (pe colț se află IOCN). Virați stânga pe strada Ion Creangă și mergeți 260 metri pană la intersecția cu strada Bogdan Petriceicu Hașdeu. Continuați pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu aprox. 190 metri pană la intrarea în curtea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie “Leon Daniello” Cluj-Napoca.


  1. Cu mijloacele de transport în comun:

4.1. De la gară:

– Autobuzul nr. 35 până în stația Spitalul de Recuperare. De aici coborâți pe strada Viilor dupa care o luati la dreapta pe strada Pasteur si mai coborati aproximativ 800 metri pană la intersecția cu strada Bogdan Petriceicu Hașdeu. Continuați pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu aprox. 190 metri pană la intrarea în curtea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie “Leon Daniello” Cluj-Napoca.

– Autobuzul nr. 9 până în stația Memorandumului. De aici pe strada Gh. Åžincai până ajungeți la Casa de Cultură a Studenților. Urcați pe strada Victor Babeș (pe lângă Casa de Cultură a Studenților), aprox. 400 metri, pană la intersectia cu strada Bogdan Petriceicu Hașdeu. Continuați pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu aprox. 190 metri pană la intrarea în curtea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie “Leon Daniello” Cluj-Napoca.

4.2. De la Aeroport:

– Autobuzul. nr. 8 pană la stația I.E.A. De aici troleibuzele 6,7 și autobuzele 30 și 52 până în stația Memorandumului. De aici, urmați indicațiile de la punctul 4.1.

4.3. Din cartierul Mărăști:

– Troleibusele nr. 6, 7, și autobuzele nr. 30 și 52 până în stația Memorandumului. De aici, urmați indicațiile de la punctul 4.1.

– Autobuzele 46 B și 50 până în stația Spitalul de Recuperare. De aici, urmați indicațiile de la punctul 4.1.

4.4. Din cartierul Mănăștur:

– Troleibusele 6, 7, 25, 1 și autobuzele nr. 24, 9 până în stația Memorandumului. De aici, urmați indicațiile de la punctul 4.1.

– Autobuzul 43 până la stația Spitalul de Recuperare. Traversați strada și urmati indicațiile de la punctul 4.1.

4.5. Din cartierul Grigorescu:

– Autobuzul 30 până în stația Memorandumului. De aici, urmați indicațiile de la punctul 4.1.

– Autobuzele 43 si 43B până în stația Spitalul de Recuperare. De aici, urmați indicațiile de la punctul 4.1.

4.6. Din cartierul Zorilor:

– Autobuzele 43, 43B, 35, 46B ajung în stația Spitalul de Recuperare. De aici, urmați indicațiile de la punctul 4.1.

4.7. Din cartierul Iris:

– Tramvaiul 100 și 102 până la gară. De aici, urmați indicațiile de la punctul 4.1.